Configuració de Galetes

ELS NOSTRES EMPLEATS FAN POSSIBLE EL SOMNI. NOSALTRES ELS IMPULSEM A SEGUIR CREIXENT

Donem suport als nostres empleats mitjançant beneficis, recursos i oportunitats de formació

Per a nosaltres, la nostra gent és molt important. Ells són allà, cada dia, oferint serveis excel·lents als nostres clients i comunitats.

Per tant, qualsevol decisió que tingui a veure amb les persones es pren des de la igualtat i, com a prova d'això, comptem amb diversos reconeixements:

El 2010 vam ser reconeguts per Ethisphere (comitè d'experts en ètica comercial, responsabilitat social corporativa, anticorrupció i sostenibilitat) com una de les empreses més ètiques del món, entre milers d'empreses nominades a més de 100 països.

La reconeguda revista FORTUNE ens ha nomenat els anys 2002, 2003, 2006, 2008, 2010 i 2016 la companyia núm. 1 entre les 100 companyies més admirades als EUA. I, des de 1998, hem estat entre les 3 millors companyies d'aquest rànquing.

El 2007 vam rebre el reconeixement de la Revista Forbes com a Companyia d'Externalització núm. 1 en Ocupabilitat i vam aconseguir estar dins de les "40 Millors Companyies per la Diversitat" per Black Enterprise Magazine.

A més, amb el programa Encore! Encore! aprofitem cada fita dels nostres empleats per donar-los el suport i el reconeixement que es mereixen ja que són part d'alguna cosa més que una empresa.