Configuració de Galetes

RESPONSABILITAT CORPORATIVA

El nostre compromís amb l'entorn i la comunitat és un pilar fonamental.

UN PRESENT SOSTENIBLE ÉS UN FUTUR MILLOR

UN PRESENT SOSTENIBLE ÉS UN FUTUR MILLOR

Treballem dur per aconseguir uns hàbits sostenibles i justos amb el medi ambient

Un estil de vida saludable també implica uns hàbits responsables. Per això, treballem per oferir solucions pràctiques que ajudin empleats i clients a minimitzar fàcilment l'impacte ambiental. En el camí cap a aquest objectiu, hem creat una plataforma de sostenibilitat ambiental per a tota la companyia que se centra en una compra responsable, el reciclatge de les deixalles, l'eficiència operacional i la reducció de les pèrdues.

Reduir al màxim els residus forma part de totes les nostres activitats, ja que fer-ne una gestió incorrecte suposaria un gran impacte ambiental a més d'un cost addicional en el cost final que percebrien els nostres clients. Per això, a les nostres instal·lacions, prioritzem els materials biodegradables i les pràctiques per a la distribució responsable de les deixalles - reducció, reutilització, reciclatge i producció de compost - són procediments diaris.

El nostre focus a tenir cura del medi ambient es veu reflectit en el compliment de la normativa ISO 14001. A més, promovem l'eficiència en els nostres propis edificis i, al mateix temps, oferim la nostra capacitat i experiència als clients per ajudar-los a administrar l'ús d'energia a les seves instal·lacions.
LA CONSTANT DELS NOSTRES MENÚS ÉS LA SALUT

LA CONSTANT DELS NOSTRES MENÚS ÉS LA SALUT

La nostra prioritat és la preocupació per la salut i l'interès a millorar els hàbits alimentaris i l'estil de vida.

A Aramark, servim més de dos mil milions d'àpats l'any a clients d'arreu del món, adaptant-nos a les nombroses diferències de gustos i dietes.

A Espanya, cada dia donem menjar a 300.000 consumidors de diferents sectors i a cada un dels diferents segments els oferim programes de salut:

Oferta de plats baixos en calories, menús vegetarians, vegans, etc., els quals identifiquem a través d'etiquetes de colors.
Promovem productes estacionals per demostrar els beneficis de menjar fruita i verdura del temps i donem suport a l'agricultura ecològica.

Centenars de nutricionistes professionals col·laboren a les nostres instal·lacions compartint la seva experiència i coneixement per promoure una vida saludable entre els nostres clients i consumidors. Com que sabem que els hàbits saludables s'aprenen, vam dur a terme accions per conscienciar sobre la importància de seguir un estil de vida saludable en els més menuts i duem a terme programes contra l'obesitat infantil, ajudant més de 100.000 alumnes amb el suport de 3.000 monitors.
CREIXEM JUNTS

CREIXEM JUNTS

Una bona projecció professional nodreix i alimenta Aramark.

A Aramark som un gran equip: més de 270.000 persones amb talent procedents de 39 nacionalitats diferents. Sabem com n'ès d'important que els empleats estiguin a gust amb la seva feina i amb la seva companyia, ja que així ofereixen el millor de si. Per això, els oferim programes de formació i d'inserció laboral. A més, per nosaltres, el respecte, la integritat i la satisfacció a la feina són valors que ens diferencien de la resta. Per això, volem que les coses ben fetes tinguin el reconeixement merescut.

Mitjançant el programa Internacional d'Apreciació, Reconeixement i Premis "Encore! Encore!" promovem la bona feina a través del reconeixement entre els col·laboradors. Encore! Encore! ens brinda l'oportunitat de donar a conèixer la feina excel·lent que duen a terme els nostres companys. A través de la plataforma del programa, es pot consultar, enviar i rebre reconeixement diàriament. També creiem que els moments de celebració són importants i, per això, a Aramark celebrem el Dia de l'Empleat el mateix dia a tot el món, per donar les gràcies a tots els empleats per oferir el millor servei a l'hora de la veritat.

A Aramark ens agrada cuidar els empleats nous amb una calorosa benvinguda, però també recordem la importància de mostrar gratitud als que porten molt temps amb nosaltres. Per això, amb el programa Milestones, a partir dels 5 anys a la companyia, premiem els empleats amb un regal que podran triar d'un catàleg.
EL VINCLE AMB LES NOSTRES COMUNITATS

EL VINCLE AMB LES NOSTRES COMUNITATS

L'ajuda a la comunitat és fonamental per a una convivència excel·lent.

Per enfortir i millorar els vincles amb les nostres comunitats és important compartir-hi el nostre recurs més important: els nostres empleats. Per això, des de l'any 2014, celebrem el Dia del Voluntariat el mateix dia arreu del món. Tots els empleats fan actes de suport a la comunitat, com ara recol·lectes, rehabilitació d'espais públics (parcs, escoles, etc.) i col·laboració amb menjadors socials. A Espanya ens hem unit a aquesta bona causa recollint el 2014 més de 3.000 kg de menjar per a col·lectius desfavorits i, el 2015, col·laborant en una campanya de recollida de material escolar per a famílies en risc d'exclusió social.

A Aramark creiem que el resultat d'una bona formació és sovint un bon empleat i, per això, duem a terme un programa que engloba convenis amb les universitats per col·laborar en la formació dels alumnes.

També fem moltes accions per oferir el nostre suport, ajuda i recursos a les comunitats que més ho necessiten:

  • Donem menús al Banc d'Aliments.
  • Promovem la inserció laboral de persones amb discapacitat i persones en risc d'exclusió social.
  • Donem suport a esdeveniments esportius aportant material i menjar als participants.
  • Recollida de roba i joguines durant la Campanya de Nadal.
  • Compliment de la Llei de Mesures Alternatives LISMI.
  • Col·laboració amb centres especials de treball.