Configuració de Galetes

PORTEM ANYS ENRIQUINT i ALIMENTANT LES VIDES DE MILERS DE PERSONES ARREU DEL MÓN

Des de petites fins a grans empreses, portem l'excel·lència més enllà de les expectatives.

2014

UN NOU CAPÍTOL

 

Eric Foss, directiu i CEO de la Junta Directiva, és nomenat President Mundial succeint Joseph Neubauer, qui va dirigir la companyia cap a grans èxits durant 30 anys.

2014

WE DREAM. WE DO. A Aramark somiem: We Dream. Somiem amb innovar, amb millorar el dia a dia. Però també fem: We do. A Aramark, actuar és sinònim d'oferir un servei de qualitat excel·lent, consistent i constant. Aquesta combinació, equilibrada entre una mirada posada en el futur i la importància del present, és el que ens fa únics. I ho volíem explicar al món. Per això renovem la nostra imatge apropant-la a aquests valors de moviment i excel·lència constant.

2013

ENTREM AL NYSE COM A EMPRESA PÚBLICA COTITZANT A BORSA. Fem el nostre tercer debut com a empresa pública al Mercat de Valors de Nova York, amb el nom ARMK.

2010

EL NOSTRE PROPÒSIT: SER ON ENS NECESSITEN QUAN MÉS ENS NECESSITEN Durant els 68 dies que els miners de Xile van estar atrapats, vam envair aliments d'alt valor nutricional a través d'un tub estret a més de 800 metres sota terra, fins que els 33 miners foren rescatats.

1993

UN BON COMENÇAMENT MARCA LA DIFERÈNCIA Aramark va entrar a Espanya col·laborant en l'organització dels serveis de càtering per a un dels esdeveniments esportius més importants de la història: els Jocs de Barcelona 1992

1990

AMPLIANT HORITZONS Volem portar la nostra experiència a tothom. Per això, mai deixem de moure'ns i ens expandim a l'antiga Alemanya de l'Est, establint contactes amb Hongria i l'antiga Txecoslovàquia. També ampliem els nostres serveis actuals al Regne Unit, Alemanya, Bèlgica i el Japó.

1976

EL VALOR D'UN BON UNIFORME Una aliança amb Mitsui & Co. Ltd. ens posiciona al Japó. El mateix any, vam entrar al sector de lloguer d'uniformes i de confecció de roba de treball i vam crear, així, relacions de valor amb el Japó.

1972

EUROPA ENS OBRE LES PORTES Desembarquem al vell continent gràcies a Eurovend NV. Aquest primer pilar permet establir-nos com a servei de càtering al Regne Unit, França, Alemanya i Bèlgica.

1968

INICIS OLÍMPICS El 1968, servim menjar a més de 10.000 atletes, fans i oficials de Ciutat de Mèxic en els nostres primers Jocs Olímpics. La feina ben feta va tenir la seva recompensa. De tornada a casa, estadis, parcs nacionals i convencions contracten els nostres serveis. Des d'aleshores, mai no ens hem aturat, mai no hem deixat de somiar i de fer. Això ens ha portat a ser els proveïdors del servei de càtering de tots els JJOO, tant d'hivern com d'estiu.

1963

COTITZEM PER PRIMER COP AL MERCAT DE VALORS DE NOVA YORK AMB EL NOM D'ARA

1959

EL SOMNI ES COMENÇA A GESTAR Els germans Davidson i William Fishman reuneixen les seves empreses de màquines expenedores per a crear Automatic Retailers of America, ARA.

1936

EL JOVE DAVRE DAVIDSON SERVEIX DEL SEU DODGE 1932 Les grans històries tenen petits començaments. La història d'Aramark també té uns humils inicis a Los Angeles de 1936, els EUA i, com tots els negocis, va començar sent petit. Dave Davidson és l'home que va tenir la gran idea, dedicant-se als seus inicies a la venda de cacauets que emmagatzemava al darrere d'un Dodge. Ell no només va tenir la idea. També va tenir la visió. La visió d'entendre què necessitava i desitjava la gent. Amb l'objectiu a l'horitzó de proporcionar un servei de menjar de qualitat, va començar a col·locar màquines de venda automàtica a les fàbriques i oficines, llocs on mai n'hi havia hagut, i va esdevenir pioner en el seu sector.