Configuració de Galetes

UN ESDEVENIMENT ESPECIAL NECESSITA UN SERVEI ESPECIAL

Aura t'assegura una experiència irrepetible en cada esdeveniment gràcies als serveis més exclusius.

Aura es el catering premium especialitzat en grans esdeveniments. Congressos nacionals e internacionals, reuniones empresarials, fires i espectacles de gran magnitud, així com esdeveniments culturals y deportius de primer nivell.

Creem experiències personalitzades per a cada client en las que no nomès ens centrem en un producte de la mes alta cualitat, sino que també en tot allò que envolta a l'experiència mes purament gastronòmica, como la decoració o la personalització de la uniformitat.

 

A AURA contem amb un equip de mes de 40 professionals, entre ells es troben els nostres Xefs que durant el seu procès de formació han pasat pel restaurant de prestigi Lasarte, d'en Martín Berasategui, el reconegut Xef amb 8 estrelles Michelin”. 

La nostra experiencia ens ha permès dissenyar experiències gastronòmiques com la Gala de premis Eventoplus, Mutua Madrid Open de Tenis, la Convenció de Mapfre, la Junta Extraordinaria del Grupo Santander, la Junta General de Repsol, Crossfit (Reebok), la Gala de TVE, Congrès MABS, organitzat per A3media, la Convenció Internacional de Telefónica, el Congrès Internacional de Herbalife, el Congrès Anual de IESE, o les convencions de Generali o ADECCO… entre altres.