Configuració de Galetes

ALIMENTACIÓ PER A RESIDENTS

Volem que menjar sigui per als nostres residents un moment feliç i contribueixi al seu benestar.

Beneficis


A Aramark, creiem que la diferència es basa a oferir un servei amb el millor dels nostres somriures i en un entorn cuidat.

  • Comptem amb un equip de grans professionals que proporcionen a la gent gran tot l'afecte i el respecte que es mereixen.
  • Oferim solvència i eficiència operacional gràcies al nostre equip.
  • Proporcionem una alimentació variada i elaborada amb ingredients de primera qualitat.
  • Facilitem la comunicació amb els nostres clients per assegurar una resposta òptima.

Capacitats


Els nostres menús estan elaborats conjuntament pel nostre equip de nutricionistes, el xef, el director de centre i el client.

  • Tenim un enfocament innovador, duem a terme estudis de mercat i monitorem les tendències, sempre amb l'objectiu d'oferir un servei òptim a cada client.
  • L'excel·lència en higiene alimentària, manipulació i conservació dels productes és la nostra prioritat.
  • El nostre personal té accés a una formació continuada que garanteix el millor resultat a la cuina.
La nostra proposta de menús per a residències està elaborada pel Departament de Dietètica i Nutrició de la companyia. Aquest departament, integrat per més de 50 professionals de la nutrició i tecnologia dels aliments, assessora tots els centres que gestiona.

Les propostes compleixen amb els requisits exigits per l'Organització Mundial de la Salut i són consensuades mensualment amb la direcció del centre.

Atorguem màxima importància a l'origen i qualitat dels aliments. Per això, només treballem amb proveïdors de primeres marques i prioritzem productes de temporada i de proximitat.

A més, disposem d'un comitè culinari, encarregat del tast i supervisió de tots els productes, de crear noves receptes i d'elaborar les fitxes de preparació dels plats per tal d'homogeneïtzar-ne el resultat. La preparació dels menús és in situ, seguint mètodes tradicionals i prioritzant les tècniques de cocció més saludables com són al vapor, bullir o a la planxa.