Configuració de Galetes

LA NOSTRA MANERA DE CUIDAR

Un servei d'alimentació sa, saludable i adequat a les necessitats terapèutiques del pacient contribueix a fer que l'hora de menjar sigui una estona per gaudir i a una millor recuperació.

Beneficis


El nostre enfocament, centrat en els pacients, millora la satisfacció i ajuda en l'experiència sanitària proporcionant:

  • Dietistes clínics experts en nutrició que donen suport als resultats obtinguts en l'atenció de pacients.
  • Més satisfacció per part de pacients i l'equip mèdic.
  • Operacions optimitzades per reduir els costos i millorar l'eficiència.
  • Innovadors conceptes gastronòmics que es poden escalar.

Capacitats


La proposta de valor d'Aramark en els seus centres sanitaris es fonamenta en oferir un servei d'alimentació sa, saludable i adequat a les necessitats terapèutiques del pacient que contribueixi, d'una banda, a fer que menjar sigui un moment de felicitat i, de l'altra, a la seva ràpida recuperació. Creem pautes d'àpats i nutrició que s'adapten a les necessitats del seu hospital o sistema d'atenció mèdica, incloent-hi:

  • Solucions d'àpats per a pacients de primer nivell.
  • Assessoria experta en nutrició per a pacients internats i ambulatoris.
  • Programes innovadors que atreuen l'interès de pacients, professionals i metges.

NATURCREME: ELS TRITURATS MÉS SABOROSOS I NUTRITIUS

Solucions culinàries adaptades als gustos dels paladars adults.

En els centres sanitaris Aramark, és fonamental oferir un servei d'alimentació i d'assessorament nutricional saludable i personalitzat per a cada pacient; per això, oferim una varietat de plats per a cadascuna de les diferents dietes. Sempre cerquem el millor menú per a cada necessitat i, per això, hem desenvolupat les dietes triturades i texturitzades Naturcreme, exclusives d'Aramark. Sempre cerquem el millor menú per a cada necessitat, complementant-lo amb un servei de carta a l'habitació per als pacients i acompanyants, menús especials per a festes, aniversaris i jornades gastronòmiques temàtiques.

Els menús Naturcreme han estat supervisats per la Fundació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes i s'adeqüen a les recomanacions dietètiques per al grup al qual van dirigits.

La valoració i adequació nutricional dels menús Naturcreme s'ha elaborat segons les ingestes recomanades i els màxims tolerables per a aquest grup d'edat.

Un estudi profund, dut a terme per un extens grup de dietistes-nutricionistes d'Aramark a tot Espanya, ens ha permès dissenyar aquests menús calibrats i adaptats per aportar els macro i micronutrients que han de ser presents a la dieta de les persones grans.

Naturcreme s'elabora amb productes frescos de primera qualitat i oli d'oliva. Mai s'usen complements nutricionals no naturals en la seva elaboració.

Naturcreme garanteix la ingesta de tots els nutrients necessaris i ajuda a pal·liar els trastorns de malnutrició i altres mancances.