Configuració de Galetes

UNA BONA CAFETERIA TRANSFORMA LA VIDA AL CAMPUS

Treballem perquè els estudiants trobin sabor, salut i sostenibilitat a l'hora de dinar.

Beneficis

Per damunt de tot, el nostre objectiu principal és aportar dia a dia l'excel·lència a l'oferta gastronòmica dels campus.

 • A través de la investigació i l'anàlisi, cerquem entendre les necessitats i els desitjos dels estudiants
 • Utilitzem l'experiència del nostre equip de professionals per oferir el nivell de benestar més elevat.
 • Creem menús variats, saludables i sostenibles
 • Utilitzem l'última tecnologia per comunicar-nos amb els estudiants, professors i personal.
 • Fidelitzem els estudiants a través de les nostres solucions culinàries a mida.
 

Capacitats

 Millorem l'experiència dels estudiants amb una gran varietat de serveis, com ara:

 • Serveis d'alimentació en residències.
 • Menjadors universitaris.
 • Cafeteries.
 • Coffee corners.
 • Vending.
 • Càtering.
 • Botigues multiservei.
HEALTHY FOR LIFE

HEALTHY FOR LIFE

Impulsant entorns i hàbits més saludables.

Healthy for Life és un programa que pretén que els usuaris configurin el seu menú amb eleccions més saludables, que rebin educació nutricional i que adquireixin hàbits alimentaris per a estils de vida saludables. Per distingir entre els diferents tipus de menús, Healthy for Life utilitza un sistema d'etiquetes amb missatges que permeten que els usuaris identifiquin el millor aliment, segons els seus interessos, i que facin la millor elecció per a la seva salut i benestar.
LIVINGFOOD

LIVINGFOOD

Cuina de mercat en un entorn càlid i confortable.

El LivingFood pretén aportar valor afegit a l'entorn del campus, oferint un servei de cafeteria que permeti desconnectar de l'enrenou propi del dia a dia universitari, experimentant una cuina de mercat en un lloc amb decoració càlida i confortable per sentir-se com a casa. L'oferta gastronòmica està basada en plats casolans i tradicionals, cuina de mercat i gran varietat d'opcions. Els estudiants podran triar entre un ampli bufet d'amanides, pasta, wok al gust, plats tradicionals, planxa de carn i peix i una gran selecció de postres.
A Aramark ens preocupem per la sostenibilitat i per reduir la petjada ambiental. Per això, treballem seguint una política de reducció de residus i, sempre que sigui possible, fem servir coberts i gots reutilitzables, reservant els envasos d'un sol ús per quan sigui estrictament necessari. El nostre objectiu de sostenibilitat és tant d'àmbit global com local, treballem en projectes de donació d'aliments i col·laborem amb la comunitat.
SMARTFOOD

SMARTFOOD

Menjar fàcil i ràpid sense renunciar a productes frescos i naturals.

El concepte SmartFood respon a la necessitat creixent d'una oferta de menjar ràpid i saludable. Està pensat per als alumnes que valoren el temps però volen menjar variat, sa i ràpid.

SmartFood ofereix rapidesa sense renunciar a la qualitat del menjar casolà i fet al moment, en un entorn agradable per menjar on desconnectar.

Oferim un ampli ventall de productes ràpids i naturals per facilitar-ne l'elecció.